Flyttat till WordPress

Hej alla, efter alla andra också har flyttat (känns det som…) så var det dags för mig också att flytta till WordPress. En av de uppenbara fördelarna är att jag har möjlighet att köra två separata bloggar, dels den här och dels en på engelska på http://english.rickfalkvinge.se.

En annan uppenbar fördel är att alltihop kör på en Ubuntuserver. Sådeså. Blogger publicerade bara dumma HTML-filer och körde massor av frames från sin egen motor som jag inte hade någon kontroll över. Ok, visserligen funkade den, men ändå…

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.
arrow