Christian Engström: Lagar ska följas med urskiljning

Christian Engström gör sitt inlägg om civil olydnad i FRA-debatten genom att citera ett stycke ur boken Makt Som Hobby. Jag har läst boken, och det är en av de bästa jag läst någonsin om reflektioner om samhällsstrukturer.

Jag erkänner helt villigt att det var just boken Makt Som Hobby som jag hade i åtanken när jag recenserade den förra länken till Livbåten. Därför är det extra kul att Christian faktiskt citerar ur boken.

Den är, som Christian skriver, extremt svår att få tag på. Men lika läsvärd som svårfångad.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.
arrow