Första intrycken av Almedalen

Här är folk och politiker överallt. Bara första dagen sprang jag ihop med två andra partiledare (varav en verkade inte speciellt road, och den andre inte tog någon notis över huvud taget).

Intresset för partiet är stort – Christian och jag är ju här och bara minglar, och folk vill prata med oss precis hela tiden. Extra kul var en händelse igår där vi var på väg ombord nåt slags fest på ett skepp i hamnen, där vakten kollade oss mot en gästlista och konstaterade att vi tyvärr inte var hippa nog (dvs, vi stod inte på listan).

Sedan började folk ombord på skeppet få syn på oss och gå av det för att prata med oss, och folk som skulle gå ombord passade på att hälsa på oss på vägen också (människor vi träffat tidigare, allihop). Där nånstans började vakten se lite generad ut, men han gav oss varsin DVD-film som plåster på såren, om vi lovade att rippa den och lägga ut den på nätet.

Som någon uttryckte det – vi är något av de roligaste djuren på hela cirkusen. 🙂

(Har tagit bort identiteter från postningen, men vi har träffat flera människor hittills som är kända bloggare – och som är personer jag respekterar fett.)

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow