Ledare: "Centern sviker skyddet av integriteten"

Hudiksvalls tidning formulerar det som jag tror många pratar om under ytan – att Centern har gjort en kovändning i privatlivsfrågorna. Även om flera verkar försöka hålla fast vid sina ideal – namnet Annie Johansson dyker upp, och Federley verkar försöka gå en svår balansgång – så har de fortfarande en övervakningshök som partiledare.

Centern sviker skyddet av integriteten

Citat: “Det är ju direkt pinsamt att man ger möjlighet för Thomas Bodström att springa runt och anklaga regeringen för att riskera den personliga integriteten.”

Hoppet står till enskilda riksdagsledamöter hos c som förstår att rätten att kommunicera oavlyssnat och en maktbegränsad stat är vad vi har byggt den västerländska demokratin på.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow