Pusselbiten som fattades i debatten

Den här postningen behöver alla som på något sätt engagerar sig i FRA-förslaget läsa.

Det slår mig att jag vet saker som svenska folket inte vet. Det slår mig att jag är expert för en gångs skull. Det är så att jag råkar vara expert på den teknik som FRA tänker sig att använda för övervakning av vad du skriver i din e-post.

En person som föredrar forskningens framkant för både CIA och FRA talar om exakt vad som går och inte göra, och analyserar uttalanden utifrån det.

Jag garanterar dig att ovanstående är rent skitprat. Jag garanterar dig att det är skitsnack, för FRA har inte tillgång till teknik som jag inte känner till.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow