Svensk repression

Här fanns ett inlägg som skrevs för flera år sedan när bloggen hade en annan funktion, nämligen mer av spontana funderingar och inbjudan till diskussion kring blandad problematik, både inom och utom piratsfärens politik.

Postningen var tydligt taggad med “ickepiratreflektioner”, på en blogg som då hette “privatliv och piratliv”, och jag förtydligade extremt tydligt att det inte hade något med Piratpartiet att göra.

Tyvärr är det fortfarande, 2010, så att några läsare av denna blogg inte kan acceptera att jag kan vilja diskutera saker som ligger utanför partiprogrammet — och att jag inte ens kunde vilja det för flera år sedan. Därför har jag tyvärr fått ta bort det här inlägget tills vidare. Det ligger kvar med alla sina kommentarer, men dolt och oåtkomligt för utomstående.

Rick, augusti 2010

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow