Två snabba nedslag

Missa inte:

Uppsala Universitet och Håkan Selg pratar om generationsklyftan mellan de som förstår nätet och de som inte gör det. Gränsen går vid ungefär 35 år och kännetecknas av de äldre har envägskommunikation (“mejlgenerationen”) och de yngre har tvåvägskommunikation (“messengergenerationen”). Väldigt läsvärt.

Mitt påstående häromdagen om att politiker anser att de “kan Internet” bara för att de kan skicka mail känns plötsligt alldeles för träffande. :/

Peter Sunde på Pirate Bay svarar sakligtHenrik Ponténs påstående om att han har angripits personligen, och ger ett smakprov på vad personerna bakom The Pirate Bay har fått utstå. Också läsvärt.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow