Jan Rume: Rysare att vänta i kommunalvalet då PP ställer upp

Jan Rume, kommunfullmäktigeledamot i Ronneby, skriver att valet 2010 blir en rysare när Piratpartiet ställer upp kommunalt. Han har också en intressant anekdot från den informationspolitiska kompetensen i Ronnebys kommunfullmäktiga, ett citat från Kriddarnas gruppledare där:

”Bra att Ronny tar upp bloggenländet. Oavsett vad som sägs här står det något annat när man kommer hem. Jag läser dem inte själv, för så lågt sjunker jag inte.”

Jag frågar mig bara hur hon vet hur låga bloggarna är när hon inte läser dem?“, frågar sig Rume, onekligen med en ganska klar poäng.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow