LIVE: Utdragen konstpaus i Roswalls film

Jag trodde inte det kunde bli tråkigare. Jag hade fel.

Nu har det varit helt tyst och stilla i Roswalls film i tre minuter och alla undrar vad som ska hända näst, men timern på filmen går fortfarande framåt. Inget låter. Inget rör sig bortsett från en räknare med minuter och sekunder. Folk tittar lite nyfiket omkring sig, synbarligen för att desperat kanske hitta något intressantare, som torkande färg på en av väggarna.

Fem minuter kvar.

Får folk verkligen betalt för sånt här?

Du kan följa rättegången live på live.piratpartiet.se.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow