Falkvinge a TEDx-en: "Mintha Churchill, Gandhi és Mad Max keresztezése lenne"

Elmeséltem a történetemet Londonban a TEDx Observer színpadán, és az ott készült videó már online is elérhető. Ez volt az első alkalom, hogy arra kértek meséljem el a történetemet, és nem a kalóz ideológiáról érdeklődtek.

Bár hosszú izzadás után, de tudtam mit akarok mondani. (Már fel is kértek több konferenciára ennek az előadásnak a mintájára) Úgy gondolom, hogy elég jól sikerült ez a 15 perces prezentáció:

[youtube zsI3-IEWgFg 626 370]

A helyszín a Sadler’s Wells volt Londonban, nem messze a King’s Crosstól, 1200 fős közönség előtt. Nagyon tetszettek a visszajelzések. “Bárcsak tovább tartott volna” – ki mondna ilyet egy politikai beszédről?

 A közönség reakciói

Az, hogy minden dián feltüntettem a Twitter nevemet jelezte a közönségnek, hogy szeretem a visszajelzéseket, akármilyenek is legyenek azok. Ugyan elfogult vagyok, de a reakciókat nagyon pozitívnak találom:

Mókás, szórakoztató és értelmes. Bárcsak minden politikus ilyen volna. Charlotte Beckett

Rick Falkvinge olyan mintha Churchill, Gandhi és Mad Max keresztezése lenne.Omaid Hiwaizi

Falkvinge elképesztő beszéde. A politikusok új fajtája.Alex Emanuel

Brilliáns szónok. Morgan Fitzsimons

Falkvinge az új Citizen Kane.Daniel Blackburn

Örülök, hogy vannak olyan politikusok mint Falkvinge, akik rajta tartják a szemüket a digitális jövőnkön. Richard Dufty

Falkvinge: Nagyszerű munka, imádom az előadásmódodat. Eimear Lambe

Tiszta, átható, éles elméjű és vicces. Bárcsak tovább tartott volna – szavak amiket ritkán hallunk. Többet akarok tudni. Polly Fiona McDonald

Ütős beszéd. Michael Spragg

Alaposan elmagyarázza, hogy a kormányok miért akarják ránk erőltetni a netcenzúrát és miért akarnak megfosztani szabadságjogainktól. Nick Jefferson

Falkvinge: Nagyszerrű előadás a TEDx Observeren. Üzenet – kiváló.  Futurama idézetek – bónusz.Sarah Bailey

Falkvinge: Kimagaslóan inspiráló prezentáció.Gareth Redmond

… és folytathatnám a sort. Ez csak egy hízelgő válogatás a hozzászólásokból (a Twitter folyamból lett újra formázva az olvashatóság kedvéért).

Fotó:  Anna Gordon, CC-BY-NC license.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow