Rick Falkvinge-et jelölték a TIME 100-as listájára – az online szavazás folyamatban

A tekintélyes TIME magazin jelölt a világ 100 legbefolyásosabb  emberének listájára. 200 ember került be a döntőbe, amelyeknek egyike én vagyok, és az szavazás után 100 kerül majd fel a hivatalos listára. A folyamatban lévő szavazás online elérhető.

Miután tavaly a Foreign Policy magazin beválasztott a világ top 100 globális gondolkodói közé, nagy megtiszteltetés, hogy a világ 200 legbefolyásosabb emberekével egy társaságban említenek (beleértve minden kategóriát), és akár a 100 finalista közé is bekerülhetek

Itt tudsz rám szavazni!  (“Should Rick Falkvinge be on the list? Definitely!”). Csak egy klikk az oldalon, amivel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az ötleteinket komolyan vegyék ebben a nagyon fontos növekedési időszakban.

Ahogy én látom, két Svéd került be a döntőbe, a Spotify-os Daniel Ek és jómagam. Ahogy végignézek az emberek listáján, kifejezetten rangos társaságba keveredtem.

De a legfontosabb dolog az, hogy elsősorban nem mint egy személy vagyok fent a listán, hanem mint új és fontos ötletek közvetítője, egy hatalmas mozgalom szimbóluma, amelyik a személyes szabadságjogokat követeli az elkövetkező generációk számára.

Te is előmozdíthatod az net-generáció ügyét azzal, hogy szavazol az egyetlen kalózra a listán bejutattava őt a 100 közé. Ez már önmagában is egy kinyilatkoztatás.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.
arrow