Ok, vissa uppgraderingar är tydligen av godo

Det verkar som om Blogger äntligen – äntligen! – kan publicera över FTP igen. Skönt, då slipper jag byta…

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Johanna Nylander

    Tyvärr verkar det som att du haft problem med RSS-flödet också, ditt inlägg från december hittade till min läsare idag (som för övrigt hade ett par bra poänger, även om det finns ett antal lvl60-kvinnor som borde suttit med i diverse styrelser, men som bortses pga. rådande normer)…

    Lycka till med blogger-strulen i alla fall :)

  2. Rick Falkvinge

    Actually, så har den posten legat i limbo på Blogger eftersom deras system inte klarat att publicera den till min FTP-server. :-) Därav min frustration.

Comments are closed.

arrow