All The World Is Not Belong To Hollywood

Jag fick just ett samtal från Rapportredaktionen, som har upptäckt en ny skandal. Jag tänker inte bryta storyn här innan de gör det själva, men Hollywood har ännu en gång haft alldeles för många fingrar direkt in i vårt rättsväsende.

Heder åt SVT som gör en story av det. Tyvärr är det alldeles för få som inser att det är fel när specifika industriintressen fusionerar med rättsväsendet…

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Anonymous

    Rapport i SVT1 23.10 – Väntar med spänning

Comments are closed.

arrow