Kul annons från Arla idag

Uppdatering: Christian Engström kommenterar insiktsfullt på Piratpartiets forum;

Den här annonsen tycker jag illustrerar att gemene man inte egentligen ser på fildelning (av upphovsrättsskyddat material) som ett riktigt brott. Även om det hade varit en aldrig så vitsig ordlek hade det inte funkat att skriva “Länge leve kvinnomisshandeln” i annonsen, eller ens “Länge leve cykelstölderna”.

Uppdatering 2: Jag såg just att mjölkpaketen är arrangerade så att det står “afk” över hela annonsen. Det kan omöjligen vara en slump…

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Anonymous

    Eller så är det för att det är i bokstavsordning.

Comments are closed.

arrow