AFK-möte i Norrbotten

wpid-IMAG0110.jpg

image

JOKKMOKK. Pirater i Norrbotten träffas AFK.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. […] efter att jag bytt ISP. Jag såg inte felet på fredagen p.g.a. stress inför helgens AFK-möte i Jokkmokk. Men idag när jag återvände från rätt sida polcirkeln så kunde jag uppdatera pekarna så nu […]

  2. […] Från Malmö i söder, Kumla strax norr om söder, Sundsvall strax söder om norr – till Jokkmokk väldigt långt uppe i norr – vi är överallt.  Och mellan flygbladsutdelarvarven så […]

Comments are closed.

arrow