SCB: PP var störst under 30 år

Enligt Statistiska Centralbyrån, som analyserat Europavalet 2009 ordentligt och idag släppt en rapport, så var Piratpartiet största parti inte bara bland förstagångsväljare utan i hela åldersgruppen 18-30 år.

PP var störst i gruppen med 25% av väljarstödet. MP var näst störst med 17%.

Läs mer här.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Anders

    Vad coolt, att var 4:e 18-30 åring som röstade röstade på PP!

  2. Henry Rouhivuori (PP)

    Bara det räcker över 4% sedan kommer 30+ röster också.

  3. […] Rick Falkvinge har också skrivit om Rapporten. […]

Comments are closed.

arrow