Anna Troberg: Valpejl.se tänker om

I glädjande nyheter så har Public Services sajt “valpejl.se” tagit sitt uppdrag och slutat behandla vissa partier som ett B-lag, utan ser till att matchuppställningen inför valet är att alla står jämnt på startlinjen. Läs mer hos Anna Troberg i Valpejl.se tänker om.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Adam

    Piratpartiet är fortfarande inte med i snabbvalslistan trots att Sverigedemokraterna är med. Gissar att de går på valresultatet i senaste riksdagsvalet och inte i EU-valet.

Comments are closed.

arrow