Keepvid

Spara filmer från Google Video, YouTube, etc:

I samma andra som Pandora’s Jar (posten innan den här), så hoppas jag att det inte är någon som missat KeepVid. Vad Pandora’s Jar gör för Pandora, gör Keepvid för YouTube, Google Video och alla andra sites som bara visar video på skärmen.

När du matar KeepVid med en länk till t.ex. Google Video, så översätter KeepVid det till en länk – också från Google – där du i stället kan ladda ner filmen och titta på den. Du får kontrollen, i stället för stället du tittade från.

Samma analogi som tidigare med radion och bandspelaren, alltså.

Och precis samma argument gäller här också: det finns helt enkelt alldeles för många smarta människor som inte vill ha kontroll. Det finns ingen som efterfrågar DRM-skadad media eller regionkodning eller nerlåsta TiVo-apparater, så på en fungerande marknad skulle de inte ens existera.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Anonymous

  Jag rekommenderar annars videodownloader.net, , den är ingen plugin eller extension eller något, bara en mycket liten ajax-style websida som personerna bakom är väldigt snabba med att uppdatera när youtube eller liknande ändrar sina urlar.

 2. Anonymous

  Hej! När jag sökte på “keepvid” på Google kom din sida upp..och eftersom du verkar vara en van användare av just “keepvid.com” så tänkte jag fråga dig om du vet vad som går fel när man får filen till datorn som en MS-DOS fil? Jag har installerat FLV-player och i början fungerade det så att filerna jag fick blev i det formatet…(om man skrev in .flv efter get_video..men det fungerar inte lägre). Hoppas du kan hjälpa mig! Tack på förhand 🙂

 3. Anonymous

  Förnärvarand så använder vi canopus procoder 3 till att omvandla flv filerna till dv så det går att klippa

  /olydig

Comments are closed.

arrow