Intressant nyhet i veckan som kommer

Teaser: Det kommer att släppas en intressant nyhet, förmodligen nu i veckan, som kommer att få upphovsrättskartellerna att flyga upp i taket och stanna där.

Någon måste kämpa för den lilla människan. Vi jobbar på det, på flera fronter.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. manimani

  Veckans horoskop:

  Du kommer denna vecka (eller eventuellt nästa vecka, eller nästa igen) att möta en intressant person. Dina ovänner tycker inte om den här personen.

  För övrigt har du tur i spel, särskilt om du går på tivoli i sällskap med en violett kanin och en nepales.

 2. rune

  Går du dessutom på bordell så finns det en viss chans för romans… 😉
  Nä, allvarligt, hatar teasers, vill inte vänta. Ge mig nu!

 3. Anonymous

  jo, lika bra att vänta tills man har något vettigt att säga.

 4. Anonymous
 5. rune

  Jo, det är säkert pp-international som avses.
  Tycker att dom borde byta namn innan det är försent.
  PRIVATpartiet låter 100 ggr seriösare utan att ge avkall på något.

  Privatliv, Privatkopiering, privat… ja, om det nu är nåt mer.

 6. manimani

  Nja, jag har nog större förväntningar på den här spådomen än så. Isåfall är väl iallafall en sådan sak som Piratbyråns återuppståndelse på nätet en större nyhet än pp-international?

  Låt mig påpeka att formuleringen “Det kommer att släppas en intressant nyhet, förmodligen nu i veckan” strikt sett vore sannfärdigad även om den intressanta nyheten inte alls släpptes denna vecka utan först om ett par hundra år.

  Detta i kontrast (för att bli helt off-topic) till vissa andra förutsägelser (när vi nu ändå talar om återuppståndelse) som vissa fortfarande tvåtusen år senare går och väntar på ska uppfyllas, trots att förutsägelsen kom med en tydlig tidsbegränsning på när den förutsagda händelsen skulle äga rum (inom vissa av de ursprungliga åhörarnas livstid).

  Så hur vet vi alltså att det är den här stora förutspådda nyheten som kommer, när den kommer, och inte någon annan nyhet, vilken som helst? Jo, när den här nyheten kommer skall folk resa sig upp mot folk och rike mot rike, och det skall bliva hungersnöd och jordbävningar på den ena orten efter den andra; men allt detta är allenast begynnelsen till ‘födslovåndorna’. Då skall man prisgiva eder till misshandling, och man skall dräpa eder, och I skolen bliva hatade av alla folk, för Falkvinge och Piratpartiets namns skull. Och då skola många komma på fall, och den ene skall förråda den andre, och den ene skall hata den andre. Och många falska profeter skola uppstå och skola förvilla många. Och därigenom att laglösheten förökas, skall kärleken hos de flesta kallna.
  Men den som är ståndaktig intill änden, han skall bliva frälst.

  Så det så! Komma med “pp-international”… bah!

 7. manimani

  Men för att bli lite mer jordnära igen så är här några citat från Piratpartiets forum, för de som inte kan sluta att vara nyfikna (t.ex. jag):

  Ricks måndagsbrev, 18 juli:
  [Prat om ASBO i UK samt Irlands överklagan av EU:s datalagringsdirektiv] /…/ I orelaterade nyheter vill jag också droppa en teaser om att vi kommer att röra om lite i grytan inom ett par dagar. 🙂 Slutet av den här veckan eller början av nästa.”

  Anonymous, 24 juli:
  “När kommer det? :-X “

  Rick Falkvinge, 25 juli:
  “Den här veckan, hoppas jag. Det är som vanligt – allt tar längre tid än man tror. 🙂 “

 8. Anonymous

  Gäsp.. mycket väsen för ingenting..

 9. Mind

  Jag börjar också bli lite nyfiken, vad handlar detta om? =)

 10. Anonymous

  Humm… har den här “Intressanta nyheten” offentliggjorts ännu?

 11. Anonymous

  ja, vad var nyheten här långt efter?

 12. John Doe

  66dfbb5247c613290b4c829982641074

Comments are closed.

arrow