Ok, vissa uppgraderingar är tydligen av godo

Det verkar som om Blogger äntligen – äntligen! – kan publicera över FTP igen. Skönt, då slipper jag byta…

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Johanna Nylander

    Tyvärr verkar det som att du haft problem med RSS-flödet också, ditt inlägg från december hittade till min läsare idag (som för övrigt hade ett par bra poänger, även om det finns ett antal lvl60-kvinnor som borde suttit med i diverse styrelser, men som bortses pga. rådande normer)…

    Lycka till med blogger-strulen i alla fall 🙂

  2. Rick Falkvinge

    Actually, så har den posten legat i limbo på Blogger eftersom deras system inte klarat att publicera den till min FTP-server. 🙂 Därav min frustration.

Comments are closed.

arrow