Äntligen!

Snön kommer alltid runt min födelsedag — jag fyller ju 35 idag. Det var KNALLVITT när jag vaknade imorse – när jag tog det här fotot var det lite mindre snöyra i luften (men man ser ändå hur det blir vitdisigare ganska snabbt längre bort…)

Annars var gårdagen trevlig. Det var inte så många som vågade sig ut i ovädret, men vi som var där åt och drack gott och pratade om brittiska komiker, gruppsex, global maktbalans mellan EU och USA, albansk dvärgporr, BitTorrent kontra DC++, V for Vendetta, ormbett och myggbett, och säkert mycket annat som jag inte kommer ihåg eller inte vill komma ihåg :-)

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

 1. Anonymous

  Vi som snöade inne säger Grattis idag!
  /LG

 2. Anonymous

  Ahaa….började just undra om du lagt ner skrivandet, men driftproblem var orsaken tydligen.

  Ett stort jättegrattis i efterskott! 35 var något magiskt att fylla har jag för mig 😉
  //Anders Forsman

Comments are closed.

arrow