So you think you're a gamer?

Den här quizzen var nog den bästa hittills på att testa om man kan sina spel och sin spelhistoria. Bra mix mellan konsoller, klassiker och allmän lore. Screenshots varvat med lore (“vad står BFG för?”) varvat med spelhistoria (“vilken färg hade faktionen Atreides i Dune 2?”).

Vilka är t.ex. figurerna till höger? Om du vet det så har du en fråga rätt…

Jag fick 67%.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. RexM

  Jag fick 84%.. betyder det att jag vinner partiledarrollen? 🙂

 2. Lornelin

  98% ^^
  Chansade dock på flera, men jag är väl bra på att gissa

 3. Lornelin

  Okej, för att få lite rättvisa i det gjorde jag om det och valde medvetet fel på de jag bara chansade förut. Då blev det 92%, räknar man dessutom bort de jag bara kunde genom uteslutningsmetoden så blir det 78%… aja, hyfsat ändå.

 4. Rickard Engmark

  80% riktigt bra gjort den där.. Ska se om man kan göra ett littet projekt och slänga ihop en litte bredare quiz ;D

Comments are closed.

arrow