Nu försvarar Linander datalagring också

Johan Linander (c) postade just ett inlägg om att datalagringen i Sverige inte blir så farlig. Enligt Linander kommer man nämligen inte att kräva att Internetleverantörer samlar in ytterligare uppgifter om medborgarnas privatliv åt staten än de redan har, utan staten är godhjärtad nog att bara tvinga Internetleverantörerna att lagra allt som de ändå redan har.

Hörrö Johan, det där var en parodi. Om du hade haft det mista stake hade du pratat om Europakonventionen och FN-deklarationen om mänskliga rättigheter, och rakryggat förkunnat att det vore en skam för Sverige att ens överväga att lagstifta in det här konventionsstridiga direktivet. Du skulle ha klagat hos EG-domstolen, skrikit i högan sky och pratat om liberala grundvärden, och tagit till allt mellan plakat och hallonsylt för att skydda integriteten. I stället står du och ursäktar dig med “men vi tvingar dem ju inte att spara mer uppgifter åt staten än allt de redan vet om medborgarna”!?

Under all kritik och värdighet.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. B110

    Johan Linander är bara ännu en kappvändande bedragare. Vekt som fan, Johan.

Comments are closed.

arrow