Jag skrämmer USA, rapporterar media

Även om formuleringen kanske är tilltagen är det ändå ett väldigt erkännande av hur långt vi kommit, när svensk media rapporterar om att amerikansk media skriver om Piratpartiet.

Svenska Piratpartiet uppmärksammas på andra sidan Atlanten. Både bland nedladdare och bland film- och skivbolag. Partiets frontman Rickard Falkvinge och hans senaste uttalanden skrämmer nu supermakten USA.

Läs artikeln hos Din Teknik. Även Sveriges Radio uppmärksammar den internationella uppmärksamheten hos CNet, News.com och USA Today, och SR har en liten men tydlig klang av stolthet i formuleringen att piratpolitiseringen började i Sverige.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Stefan Flod

    Härligt. 🙂

  2. Oscar Swartz

    Skrev om det här, där jag även startar en ny fluga: Ta en bild där man visar upp sig framför en sevärdhet eller på en konstig plats med synlig Piratpartilogga.

Comments are closed.

arrow