Mer om kontrollsamhällets sårbarhet

Föreställ er att någon hackade det här systemet som en del av en större attack. Samhället skulle vara utslaget.

Decentraliserad resiliens, modell Internet, är alltid att föredra.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Anonymous

    Precis, litar man inte på folk så får man ett samhälle man inte kan lita på. Design for idiots and idiots is what you get. Återigen det där gamla citatet av Benjamin Franklin om att köpa sig lite temporär säkerhet till priset av frihet, då förtjänar man varken frihet eller säkerhet eftersom utan frihet så förlorar säkerheten sitt berättigande. Detta med bilarna var ett strålande exempel Rick.

    //steelneck

Comments are closed.

arrow