Strul med ny bloggserver…

…ok, jag hann knappt byta till WordPress innan min server kraschade (och dessutom var jag i San Francisco när det hände, lagom kul). Nu får vi se hur länge den står upp och vad jag behöver göra åt det.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Rikard

  Hej! Bara nyfiken, vad står µ i favicon (My) för?

  Rikard

 2. Rick Falkvinge

  Jag har precis satt upp servern, så det är defaultikonen än så länge (precis på samma sätt som kommentarer och blogroll etc är default).

  My – eller mu på engelska – är kort för MultiUser. WordPress Multiuser. Jag kör alltså samma programvara som WordPress.com kör.

  Vitsen med det är att jag vill köra flera bloggar (min svenska och engelska) från samma wordpressdatabas.

Comments are closed.

arrow