Mera serverstrul

Det blir tydligen alltid lite barnsjukdomar när man tar upp ett nytt system – jag fick nyss reda på att bloggen inte accepterade kommentarer (sidan bara laddade om utan att publicera kommentaren), vilket berodde på att hårddisken hade monterat om sig som read-only (igen).

Jag får ta ner bloggservern tillfälligt imorgon och köra SpinRite på disken. Men bara så att ni vet om det händer, det är ingen illvilja utan klassiskt hårdvarustrul och barnsjukdomeri. 🙂

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Rick Falkvinge

    Kört SpinRite en vända. Är inte säker på om det hjälpte. Eventuellt får jag installera om servern (Ubuntu Server) imorgon med en enklare hårdvarukonfig, om det fortfarande knasar.

Comments are closed.

arrow