Servern ominstallerad

Ok, nu får vi hoppas att det funkar bättre. Servern är ominstallerad helt ren och fräsch på en ny hårddisk, och det gamla datat överfört.

Problemet tidigare var att hårddisken rasade och satte allting read-only, och det yttrade sig som att skrivna kommentarer accepterades men aldrig postades (read-only som sagt…) och ibland visades inte kommentarer alls.

Nu hoppas jag att den är mer stabil -peppar, peppar.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Rick Falkvinge

  Testar kommentarer också

 2. steelneck

  Kan en HD själv sätta read only?

  Kan det vara så att det är en programbugg, som nu bara blivit installerad på nytt på en ny HD?

 3. blirf

  @Steelneck: Om hårddisken börjar faila så tar den och avmonteras och återmonteras i ro istället för rw.

 4. Rick Falkvinge

  Allt är fortfarande inte kosher. Testar kommetnar….

 5. Rick Falkvinge

  det som strular nu är att servern slutar svara, ibland. när jag kollar “top” från en session jag redan har öppen, så ser jag en last runt 4 (på både 1, 5 och 15 minuter) men ingen process drar någon CPU alls. Jag har ingen aning om vad det kan vara just nu…

Comments are closed.

arrow