Sexpositiva krafter

Dagens livsbejakande grepp står Tania Derveaux i Belgien för. Hon kämpar för rätten till ett fritt Internet, och mer specifikt nätneutralitet, men i stället för att kämpa själv och bli en av många röster på forumen, så går hon en annan väg. Hon väljer i stället att belöna andra som kämpar. Med kärlek. Hon åker runt och älskar med män som kämpar för ett fritt internet, och som aldrig tidigare haft sex. Livsbejakande, sexpositivt, kärleksspridande och helt enkelt riktigt, riktigt berömvärt initiativ. I hennes egna ord:

Net neutrality is paramount to safeguard free speech and innovation on the Internet. With only one arguably negative side-effect: an unusual amount of today’s Internet users are virgin. That’s a problem I intend to solve. In history, man has always waged war for freedom. Now it’s time to obtain our freedom with love.

So say we all.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Johan Svensson

  Glöm inte de utlovade 40000 avsugningarna eller möjligheten att spela in en p-rulle med henne!

  Kort och gott så var avsugningarna politisk satir. Man kan undra om Projekt Påsättning inte är mer av samma sak.

 2. Rick Falkvinge

  Enligt hennes egen sida var “40,000 blowjobs” visserligen satir, men inte det senare.

  Hur som helst är det fortfarande ett vackert sätt att tänka.

 3. Ahruman

  Bland hennes andra projekt ingår en intellektuell porrfilm, och att bli vald till Europaparlamentet nästa år. Och så ska hon begå självmord (om elva dagar). Känns lite svårt att få ihop, om man inte antar att allt är effektsökeri.

 4. Rick Falkvinge

  Ok, verkar som om hon mer är i stuntbranschen, då. Synd, jag fick lite 1968-vibbar om att det plötsligt var okej att säga att kärlek och sex är vackert.

 5. Rikard

  Hon ingår i det Belgiska missnöjespartiet Nee (som betyder “Nej”).

  I Belgien är det obliatoriskt att gå och rösta och blanka röster sprids ut över de etablerade partierna. Nee bildades som en protest mot bland annat detta.

  Och de har använt ganska roliga (och provocerande) metoder för att få uppmärksamhet som nämns ovan;-)

  Så här beskriver de sig själva (innehåller en del naket):

  “NEE is an impartial protest movement running for senate in the Belgian elections of June 10th 2007.

  NEE works around political awareness and offers voters in Belgium the option to vote ‘NEE’ if they find that none of the parties deserve their vote. NEE votes would simply go to empty seats in parliament, resulting in a loss of income and power among the other parties and giving the voters the power to sanction politicians if needed.”

 6. Rikard

  Ahruman:

  Självmordssiten är i själva verket en kampanj mot meningslösa självmordsbloggar och romantiseringen av självmord som finns bland vissa ungdomar och delvis på nätet. Om du tittar i högermarginalen och klickar på “Suicide isn’t sexy” så ser du bakgrunden till kampanjen och hittar även länkar till organisationer till stöd för folk med psykiska problem eller/och självmordstankar.

  Gruppen hon tillhör heter tydligen I Power och startade Nee, gav ut en serie på YouTube (sök på I Power), avslöjade censur på YouTube, kamp för “net neutrality” (med den omnämnda Don’t stay a virgin-kampanjen) mm.

Comments are closed.

arrow