Urusel kondition

Jag har inte sprungit på två veckor, slarvat med mat och sömn, och flugit över halva klotet, och det märks verkligen. Efter tre kilometer på mitt vanliga referenslöp fick jag bryta, för jag började se dimmigt och bli rejält yr, med en puls uppe vid 185.

Med det här tempot brukar jag springa milen på ren rutin. Bara att köra igång igen och springa mer.

Run graph - April 28, 2008

Jag brukar inte ha några problem att hålla pulsen under 170 i det här tempot (halvmil på halvtimme). Nu kunde jag inte ens fullfölja.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Intresseklubben

    vad tråkigt för dig då =) har denna blogg blivit någon slags blondinbella.se blogg eller vad?

  2. Rick Falkvinge

    Nja, blondinbella var att ta i 🙂 Underrubriken är “Piratliv och privatliv”, och det är det jag försöker hålla det till. Tidigare postade jag ett hyperakademiskt inlägg var tredje vecka, nu försöker jag varva även med mer lättsmält material.

  3. Kjell G. Holmsten

    Ja lätt smält var det! Gå till Dr Dahlqvists blogg så lär du dig hur du skall göra för att må bra!

Comments are closed.

arrow