Flyttat till ny server

Till slut gav jag upp på den gamla servern och flyttade hela installationen till en ny server. Jag får hoppas att den här är stabilare. Om inte, så vet jag att det åtminstone inte var hårdvarustrul (men det hjälper mig inte eftersom jag då fortfarande inte vet vad felet är…)

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Rick Falkvinge

  Testar kommentarer.

 2. X

  Du borde testa minnet på den gamla servern, med t.ex. Memtest86.

 3. Mind

  Två saker som på sista tiden strulat för mina kompisar i serversammanhang är just minnesfel, som X påpekar, kör lite memtest bara så märks det. Samt Seagate-hårddiskar som enligt min och mina vänners erfarenhet är otroligt opålitliga. Släng in en Western Digital istället om du har en Seagate.

  Mind’s last blog post: Politiker alltså

Comments are closed.

arrow