Min debatt mot Peter Danowsky (ifpi)

TV4 / Nyhetskanalen lade upp min debatt mot Peter Danowsky (ifpi) på sin websida på ett sätt som stängde ute de flesta Mac- och Linuxanvändare, men jag blev precis informerad i en kommentar till den ursprungliga bloggposten att den nu finns på Pirate Bay också. Tyvärr i konstig aspekt (videon är i 4:3 jämfört med originalets 16:9), men det är otroligt trevligt att någon gjort sig besväret att låta resten av oss se debatten (inklusive mig själv)!

Den här debatten var rätt intensiv och visade vilket intellektuellt övertag vi har — någon som känner för att texta den på engelska (och konvertera till 16:9)? Jag tror att den internationella communityn skulle älska att se det här, när vi går upp mot Ifpis lead attorney och det här är resultatet.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. serenity

  Haha, debatten på TPB (http://thepiratebay.org/tor/4176745/Falkvinge_vs_Danowsky_20080505) kom upp som 11:e resultatet på Google när jag sökte på Peter Danowsky 😉

 2. Joshua_Tree

  Great! Jag har försökt se den vid ett par tillfällen, men kör ju Linux dårå. Eftersom jag ganska nyligen övergivit Windows är jag inte så hemma i Linux alla nycker ännu och vågade därför inte sticka ut hakan och klaga på kodningen. Helt enkelt för att det kunde visa sig att det var mitt att jag inte fick se intervjun. 🙂

  Nu ska jag surfa till Pirate Bay.

  Joshua_Tree’s last blog post: Vem i helvete rättar humormail?

 3. Rick Falkvinge

  Nu ligger videon på YouTube också.

 4. Rikard

  Tack till de som lade upp dem!

 5. Thomas Tvivlaren

  Fy fasen vad bra Rick! Grymt! Och som du själv indirekt påpekar så funkar det inte att argumentera när de argument man har är påhittade.

  När en tredjepart modererar opartiskt så vinner nästan alltid sanningen.

  Thomas Tvivlaren’s last blog post: Intelligent Svärmeri

Comments are closed.

arrow