Liveblogging från Piraattipuolues stormöte i Tampere

Första gången jag livebloggar från ett evenemang. Eller tja, åtminstone på den här bloggen. Eller åtminstone den här veckan.

Nu är det något av en nackdel att evenemanget ifråga är på finska så att jag inte förstår ett dugg av det som talarna säger, men det känns ändå väldigt modernt och så.

Eller så känns det som en av få saker jag kan göra i stället för att sitta och se förvirrad ut av finskan överallt omkring mig. Jag vet inte, men det känns i alla fall väldigt bra och upplyftande. Men det kan vara allt kaffe också.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Hans

    Nu lät du nästan som en politiker… “Såhär är det, med reservation för att det eventuellt kanske inte är det. Men om det är så så är det det. Tror jag åtminstone, såvida det inte bara verkar så.”. Huga! 😉

  2. HR

    Rösta på _Sverige_ i ESC….

Comments are closed.

arrow