Måste-ses-video om FRA

Från Dyslesbisk hittar jag Döda Politiska Karriärers Sällskap, som berörde mig rakt in i märgen. Jag kände så mycket att jag måste posta den vidare här, att jag letade upp specialhack för att få YouTube att funka i WordPress-MU (en special-wordpress som jag kör).

[youtube r_l_JVk5tjI]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Mind

  Den var riktigt bra!

  Mind’s last blog post: stoppaFRAlagen.nu

 2. daniel

  Det är som man får en liten tår i ögonvrån..

 3. steelneck

  Ja, det var en mycket bra liknelse. Synd bara på ljudet, med avstängda högtalare funkar videon bättre.

 4. rikard

  Missa inte intervjun med Anders Eriksson, fd Säpochef av rapport:

  Webbexklusivt: Anders Eriksson, f.d. Säpochef

  Längre intervju med före dette Säpochefen Anders Eriksson om lagförslaget att avlyssna mejl- och telefontrafik.

  För er som vill citera den så skrev jag rent den i textform och lade upp på FRA-portalen på digitalidag.se.

  Där finns absoluta guldkorn att citera och han kommenterar t ex att förslaget enligt hans tolkning strider mot grundlagen, att vi dragits med i terrorhysterin, och en massa bra citat i övrigt.

 5. […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 6. Gester…med ord » Blog Archive » Om FRA

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 7. […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 8. Henrik Sjöholm » Tidningskrönika för centerpartister

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 9. Hultins tankegång » Medierna och FRA

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 10. Bloggen Bent - Blogginl

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 11. Yrvaket ser sig gammelmedia kring « Herr Klokboks Kollektion

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 12. FRA-lag hindrar sossarnas FRA-lag « Badlands Hyena

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 13. Bloggen Bent - Blogginl

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 14. Bloggosfären skriver historia « Christian Engström (pp)

  […] Opassande, Blogge Bloggelito #4, Art of Work, Carina Brandow, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp) #7, MXp – Missional Experiences, Bloggen Bent #8, Alter Ego Resonerar #4, Opassande igen, Bloggen […]

 15. Skrämmande! « My Weblog

  […] Opassande, Blogge Bloggelito #4, Art of Work, Carina Brandow, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp) #5, MXp – Missional Experiences, Bloggen Bent #8, Alter Ego Resonerar igen, Opassande igen, Bloggen […]

 16. Det rör på sig! « My Weblog

  […] Opassande, Blogge Bloggelito #4, Art of Work, Carina Brandow, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp) #5, MXp – Missional Experiences, Bloggen Bent #8, Alter Ego Resonerar igen, Opassande igen, Bloggen […]

 17. FRA hotar den personliga integriteten, 1984 lurar bakom hörnet

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 18. Erik Laakso | På Uppstuds » Jag ska bygga mig en foliehatt

  […] in the act, Opassande, Blogge Bloggelito #3, Art of Work, Trottens Betraktelser, emretsson.net, Rick Falkvinge (pp), MXp – Missional Experiences, Johan Ingerö, Johan Ingerö igen, Bloggen Bent #7, Alter Ego […]

 19. DagensSkratt.Nu » Blog Archive » Satir på FRA-lagen

  […] 10:34 – Ny Teknik: Nu sprids FRA-satirerna för fullt bland bloggarna Rick Falkvinge: Måste-ses-video om FRA Youtube: Döda politiska karriärers sällskap Tipsa om […]

Comments are closed.

arrow