Fem talare kvar

Liveblogging från riksdagen

Riksdagen pratar fortfarande om regleringsbreven för de två nya myndigheter som ska gynna tillväxten för regional verksamhet. Per Bolund (mp) pratar om hur ekologiska hänsyn måste in i regleringsbreven som riksdagen skriver som instruktion åt hur myndigheterna ska arbeta.

Det är fanimej så ointressant att klockorna stannar.

Det är tur att man kan ha en laptop i riksdagen som ledamot åminstone.

Karin Pilsäter (fp), Maria Plass (m), Marie Nordén (s), Jan Andersson (c) och Erik A Eriksson (c) är kvar på talarlistan innan FRA-debatten börjar.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. steelneck

    Förhalar de?

Comments are closed.

arrow