Förhandlingarna återupptas

Liveblogging från riksdagen

Förhandlingarna återupptas nu klockan 18. Det börjar med repliker på Tomhylsans taktfasta och innehållslösa blubb.

Under tiden har jag noterat att journalistförbundet gått ut med ett pressmeddelande där de uppmanar alla journalister att personligen komma till riksdagen imorgon bitti och stå där när riksdagsledamöterna kommer till jobbet. Och glöm inte att hedra dem som säger ikväll att de tänker säga nej! Hittills har vi bara ett namn officiellt – Karl Sigfrid – men alla de som säger öppet att de tänker rösta nej förtjänar applåder när de rör sig genom folkmassan! 

Antal nejsägare som jag bedömer som säkra är nu uppe i sju.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Jonas

  OJ! Helt annan ton nu, Tolgfors är arg…

 2. Erik P

  Kan du inte berätta för oss vilka som är säkra, och varför!

 3. Jonas

  Tolgfors ljuger. Varken Rådberg eller någon annan har hävdat att “alla mail kommer läsas”. Trams trams.

  Och nu yrar han igen om våra soldater i Afghanistan. Vad har dom med det här att göra?

 4. David Weinehall

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1373913.svd

  Hoppas att de 7 du räknat samman inte inbegriper Fredrick och Annie, för de har nu bestämt sig för att svika sina ideal.

 5. butcher bird

  Mailade Sigfrid direkt när jag fick reda på det. Trodde faktiskt han skulle böja sig men mannen har karaktär. Och som han uttrycker det “det är viktigare än min politiska karriär”. Hjälte.

 6. Magnus

  Helt otroligt.
  Tolgfors tar upp IED’er som en anledning till att lagen ska klubbas igenom. Hur fan skulle signalspaning i Sverige kunna stoppa IED’er mot våra trupper i Afghanistan eller där helst de är stationerade.

  Kan inte annat än hålla med Rick F i frågan “Är karln rubbad?”

  /Magnus

 7. […] är tillbaka: Rick Falkvinge, Rick Falkvinge (2), Rick Falkvinge (3), Projo  Posted on: tisdag, juni 17, 2008 at 18:37 […]

 8. […] Anna Vikström, Rick Falkvinge (pp) #16, MXp – Missional Experiences, gardebring.com | anders.nu, Rick Falkvinge (pp) #17, Den osynliga bloggen, Syrrans Granne, Klocklös i Tiden – Freudianska fel…, Kildén & […]

 9. Snygg taktik men jag går inte på det « WitchBitch

  […] Anna Vikström, Rick Falkvinge (pp) #16, MXp – Missional Experiences, gardebring.com | anders.nu, Rick Falkvinge (pp) #17, Den osynliga bloggen, Syrrans Granne, Klocklös i Tiden – Freudianska fel…, Kildén & […]

 10. Äcklad « Basic personligt

  […] Anna Vikström, Rick Falkvinge (pp) #16, MXp – Missional Experiences, gardebring.com | anders.nu, Rick Falkvinge (pp) #17, Den osynliga bloggen, Syrrans Granne, Klocklös i Tiden – Freudianska fel…, Kildén & […]

 11. Det är dags att emigrera « WitchBitch

  […] Anna Vikström, Rick Falkvinge (pp) #16, MXp – Missional Experiences, gardebring.com | anders.nu, Rick Falkvinge (pp) #17, Den osynliga bloggen, Syrrans Granne, Klocklös i Tiden – Freudianska fel…, Kildén & […]

Comments are closed.

arrow