Gunvor G Ericson (mp)

Liveblogging om riksdagen

Nu är det efteranmälda talare. Fyra minuter per talare.

Gunvor G Ericson (mp) konstaterar att återremissprocessen kommer att bestå i ett närmast kuppartat agerande av snabbt inkallade utskott kvällstid för att polera lagen och sedan rösta igenom den utan ett dugg av den översyn som skulle behövas.

“Ett övervakningssamhälle stärker inte de mänskliga rättigheterna.”

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Jesper

  Japp, detta kommer att ske. Media (Aktuellt t.ex.) har redan börjat ställa upp bakom den parfymerade bajskorven och kallar det får en stor seger för demokratin. Annie och Fredrik verkar ha blivit knäckta (mina sympatier, fy fan för enskilda överläggningar med partiledaren!), så hoppet står nu till Birgitta, Cecilia, Karl och någon mer. Om det inte blir votering i morgon tror jag att det blir ruskigt svårt att stoppa det hela.

  jag hoppas innerligt att jag har fel!

 2. Gester

  Politiskt spel på hög nivå. De putsar till lagen lite, det skall till verkar redan vara klart med vad som skall till. Sedan snabbt ut till omröstning.
  Men snyggt tal av Fredrik han verkade ju riktigt övertygande.

  Gester’s last blog post: Snygg taktik om FRA, spel för gallerierna

 3. AToTheK

  Kommer dom ändra lagförslaget över kvällen och rösta om den nya lagen imorn??
  Då kan dom ju lägga in vafan som helst dessa politikerna verkar ju skittrötta på detta redan så varför skulle dom läsa igenom detta övernatten??
  Hoppas verkligen jag har fel i detta? Och att det kommer ta lite längre tid på att bränna detta lagförslag annars kanske man själv får åka upp och göra det. (Detta kommer nog FRA tolka som hot, kanske dom ska göra också?)

 4. […] – en blogg om film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, […]

 5. Snygg taktik men jag går inte på det « WitchBitch

  […] – en blogg om film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, […]

 6. Äcklad « Basic personligt

  […] – en blogg om film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, […]

 7. Det är dags att emigrera « WitchBitch

  […] – en blogg om film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, […]

Comments are closed.

arrow