Jan Lindholm (mp)

Liveblogging om riksdagen

Den här mannen pratar lite väl oengagerat, jag har svårt att fokusera på det han säger. Det låter lite som en dement pensionär som berättar om olika grå nyanser på stenarna. Och det är tråkigt, för orden och berättelsen han har är väldigt saklig med mycket mer teknisk spets än svepande retorisk bredd. Bara en sådan sak som att han är den förste som nämner öppnar trådlösa nätverk.

I övrigt tillför Jan inte speciellt mycket nytt till debatten, men upprepar piratargumenten väldigt väl.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. […] film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, Eva-Lenas blogg, […]

 2. Snygg taktik men jag går inte på det « WitchBitch

  […] film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, Eva-Lenas blogg, […]

 3. […] kommenterat av: Rick Falkvinge  Posted on: tisdag, juni 17, 2008 at 22:33  Piratpartiet, Svenska. You can follow any […]

 4. Äcklad « Basic personligt

  […] film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, Eva-Lenas blogg, […]

 5. Det är dags att emigrera « WitchBitch

  […] film, m…, Opassande, Ryggraden, the real mymlan, Christian Engström (pp), Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Röd Libertarian, Cattis blogg, Opassande igen, Rick Falkvinge (pp) #3, Eva-Lenas blogg, […]

Comments are closed.

arrow