Vi ses utanför riksdagen strax

Klockan åtta ses vi utanför riksdagen, klädda i vitt.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Nordh

  Syns där.

 2. Bertil Wennergren

  Befinner mig i Korea, så det blir svårt att sluta upp. Men jag är med er i andanom.

  Om jag någon gång flyttar tillbaka till Sverige så blir jag aktiv i PP (medlem är jag förstås redan). Sverige är ju inne på en mycket farlig väg nu. Frågan är bara om jag ens vågar fytta tillbaka nu…

 3. Niklas

  Kommer att börja gråta om detta går igenom.
  Allt vi kämpat för att förhindra blir nog verklighet. Jag drar ifrån landet om detta händer, med all säkerhet.

  Fattar inte hur en instans som FAR ska få MER PENGAR, bara för att de inte har nåt att göra.

  FAN !! Man får väl skära ner på det då istället.
  Som man gör med Militären, finns inte ens kvar nåt försvar, fan ska vi med FRA då?

  Spaning mot ryssland?. Vad fan ????!?!?!?!?!?!?!?!

 4. NineK

  Lycka till, eller vad man nu kan säga.

  Önskar jag hade möjlighet att vara där, men det är för många som är beroende av mig här hemma.

  Så Rick, du och många andra är där för många av oss som skulle vilja med inte kan vara där.

  Ska vi gissa på en timing att ny votering sker under fotbollsmatchen i kväll? 😉

 5. Meidi

  NineK: Det skulle inte förvåna mig. Jag fattar inte att regeringen har lyckats genomföra en såhär pinsamt uppenbar kupp.

  Meidi’s last blog post: Meidi och politiken

 6. PurpleFlagship

  Kan inte heller närvara idag. Men jag bär vitt i alla fall.

  PurpleFlagship’s last blog post: Endgame

 7. Bo Larsson

  Det finns mycket välgrundade misstankar om att Bush-administrationen arrangerade och genomförde 9/11 som en s.k. “false flag operation”. Detta vänder upp och ner på hotbilden mot Sverige.

  Framstående militärer, underrättelseofficerare och andra framstående personer med inblick i USAs inre förhållanden misstror den officiella versionen av 9/11 och många påstår direkt att administrationen låg bakom. Enligt undersökningar gjorda bla av respekterade Zogby Poll tror en majoritet av USAs befolkning och hela 80 % i New York inte heller på den officiella versionen och vill ha en ny oberoende utredning,

  Syftet med en sådan false flag operation skulle vara att få ett nytt “Pearl Harbor” och en förevändning att starta ett evigt “krig mot terrorismen” och därmed ha det som ursäkt för öka sin globala maktutövning (detta sägs i praktiken rent ut i dokumentet Rebuilding Americas Defenses författat av Cheney och andra i administrationen, där man talar om att få totalt herravälde bla genom att skaffa sig total övervakning av hela planeten).

  Det har bla tagit sig uttryck i att man har infört djupt integritetskränkande kontroll och övervakning av inte bara amerikanska folket genom vad som upptäcktes vara massiv och olaglig övervakning, utan man försöker med “kriget mot terrorismen” som förevändning pressa andra länder att införa massövervakning och dela med sig av övervakningsinformationen om sina medborgare. Vi vet vad Bush admnistrationen kommit att stå för idag bortsett från alla poliiska och ideoligiska ställningstaganden, Guantanamo, godtyckliga militärdomstolar, Abu Grail, tortyr, kidnappning och tortyr av oskyldiga EU-medborgare, Patriotic ‘Act, nedmontering av fri- och rättigheter med kriget mot terrorismen som förevändning, krig i Irak och Afganistan som orsakat död och förintelse för miljontals oskyldiga barn, kvinnor och män där det nu framkommit att kriget drevs fram genom medvetna lögner och manipulationer från administrationens sida (de hade heller inte varit möjliga utan 9/11 som grund), hemliga fängelser och tortyr ii EU efter administrationens påtryckningar på olika EU-länders regeringar, etc, listan kan göras mycket lång på lögner, manipulationer, kriminalitet och brott mot mänskligheten och internationell lagstiftning från Bush administrationens sida. Detta sagt som ett konstaterande av vad som allmänt framkommit hittills.

  Det är mycket som pekar mot att de som ligger bakom “kriget mot terrorismen” är just de som genom sina säkerhetstjänster står bakom terroristdåden i världen för att bekräfta behovet av sin maktutövning och få med sig andra länder, som i processen gradvis får ge upp sitt självbestämmande . Det var med Riksdagshusbranden som grund, (som nazisterna själva arrangerade) som de lyckades omdana tyskland till en diktatur, föra tyska folket bakom ljuset och få med sig dem och få dem att göra de mest fruktansvärda saker. Hur förda bakom ljuset är vi av 9/11 och hur villiga att ge upp våra fri- och rättigheter för att bli “beskyddade” av administrationen med globala och totala maktambitioner?

  Vi vill alla skydda och bevara Sverige och demokratin. Vi vill förhindra intrång utifrån. Med ovanstående som grund, även om det ännu så länge består av välgrundade misstankar och starka indicier, räcker för att vi behöver tänka om när det gäller FRA-lagen eftersom den kan faktiskt utgöra en trojansk häst, en del i USAs maktspel och önskan att övervaka också Sverige och svenska folket. Lagen kan delvis ha kommit till genom hemliga påtryckningar från Bushadministrationen och vi vet att det försigår ett informationsutbyte mellan säkerhetstjänster, i detta fall med CIA.

  Därför kan alltså vara en form av högförräderi om man bidrar till att driva igenom lagen innan man skaffat sig en klarare inblick i de verkliga omständigheterna runt 9/11. Var och som gör det kommer att kunna konstatera att den officiella versionen inte på något sätt är vare sig hållbar eller rimlig och att alla indicier pekar mot Bush administrationen. Hotbilden blir ju fullständigt annorlunda om man tar hänsyn till denna möjlighet.

  Det här är en svår fråga. Förutom att riksdagskedamöterna själv först skaffar sig mer ingående information kring 9/11 och Bush -administrationens roll, skulle man i nästa steg behöva tillsätta en internationell oberoende granskningskommission (se längst ner).

  Ta en stund och titta igenom de här länkarna:

  http://www.patriotsquestion911.com/Article%20Military%20Officers%20Challenge%20911.pdf

  http://www.patriotsquestion911.com/

  http://twilightpines.com//index.php?option=com_frontpage&Itemid

  Professor David Ray Griffin har på ett objektivt, nästan vetenskapligt och detaljerat sätt gått igenom omständigheterna runt 9/11 i en rad böcker fria från politiska ställningstaganden gentemot Bush. Skaffa någon och läs.

  http://www.911truth.org/article.php?story=20050523112738404

  Verka för att den svenska regeringen arbetar upp goda kontakter med den republikanske presidentkandidaten Ron Paul som alternativ till den kriminella regeringen. Han kan mot alla odds bli USA.s näste president, om inte nu så längre fram. Han är den enda kandidaten som är trovärdig och står för verkliga principer. Googla på honom och se vad han går för. De unga i USA sätter stort hopp till honom.

  In a September 2003 article for The Guardian newspaper, Michael Meacher, who served as Tony Blair’s environment minister from May 1997 to June 2003, shocked the establishment by calling the global war on terrorism “bogus.” Even more controversially, he implied that the U.S. government either allowed 9/11 to happen, or played some role in the destruction wrought that day. Besides Meacher, few politicians have publicly questioned America’s official 9/11 narrative — until Diet member Yukihisa Fujita.

  In January 2008 Fujita, a member of the Democratic Party of Japan, asked the Japanese Parliament and Prime Minister Yasuo Fukuda to explain gaping holes in the official 9/11 story that various groups — including those who call themselves the “911 Truth Movement” — claim to have exposed.

  Fujita, along with a growing number of individuals — including European and American politicians — are leading a charge to conduct a thorough, independent investigation of what happened on Sept. 11, 2001.

 8. Bo Larsson

  Vad krävs för att det ska bli nyval?

 9. Tommy Eriksson

  Varför inte bära svart i stället. Känns mer passande i sammanhanget.

  Tommy Eriksson’s last blog post: NKP skriver om FRA-lagen

Comments are closed.

arrow