Bloggsemester och internationell konferens

Jag har haft semester från bloggande och partiaktiviteter i ett par dagar när jag har haft besök från Norrland.

(Besöket ifråga gillade för övrigt inte likör, utan drack vodka. Rent. Punkt slut. Jag älskar norrländskor.)

Hur som helst är jag igång igen och skriver en massa strunt 🙂 och börjar med att notera att idag börjar två intressanta händelser: kongressen för Ung Pirat och den tredje internationella piratkonferensen i Uppsala. Båda händer alldeles intill varandra. Jag är på väg till den senare av de två för att träffa Piraattipuolue, Piratenpartij, Piratenpartei (både tyska och österrikiska), Piratpartiet (danska) och säkert några till jag missat. Tyvärr får vi inte sällskap av Partido Pirata från Spanien eller Partia Piratów från Polen den här gången.

Jag kommer att liveblogga allt jag hinner med på min engelska blogg.

Jag noterar också att gårdagens manifestation i Uppsala fick fin täckning i lokal TV. Det var piratpartisymboler och piratlila precis överallt. Tyvärr kan jag inte titta på TV4 Anytime från den här datorn (Ubuntu)….

Förresten, just nu sitter jag på pendeln och skriver. Man blir ganska lätt bloggknarkare.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. icookie

  Mmmmmm… Norrländskor 😛 *dreggel*

 2. Jonathan

  Jag föredrar Nederlänska damer själv om vi nu ska börja diskutera varifrån det bästa sällskapet kommer ifrån.

 3. johannes

  Oh ja, norrländskor … 🙂

  johannes’s last blog post: FRA-lagen i internationella media

 4. Kalle Vedin

  …Och Du verkar ha missat att det var en stor demonstration i Göteborg idag.

  Kalle Vedin’s last blog post: PRESS RELEASE: Practically a coup

 5. John Smith

  Flickor från västkusten är bäst. Det vet väl alla? 😉

 6. Rick Falkvinge

  John Smith: Göteborgskor har samma kvalitet som norrländskor – den där sköna mjuka, chosefria attityden. Men inga andra.

  (Ja, jag menar allvar. Norrländskor och göteborgskor står högt i kurs hos mig.)

 7. Arne

  När får vi se bilder/film från konferensen?!

Comments are closed.

arrow