Torsdag: trippla fester-manifestationer mot FRA

På torsdag den här veckan (i övermorgon!) blir det ordentligt med FRA-motstånd.

Det börjar med Bananrepublikfest på Mynttorget i Stockholm. Sambaorkester, bananutdelning, fest, och riktigt intressanta aktivister och talare. Klockan 15-19.

Direkt därefter tar det nybildade Stekare mot FRA vid, också med PPs kampanjgeneral Mårten Angner i spetsen, och leder dem som vill vidare till Café Opera. Fredrikas blogg på Finest plockar upp gängets pressmeddelande.

Inför kvällen har vi världspremiär för en ny drink! Den heter Mikael Odenberg. Den är en variant på Fidel Castro men ingen vet riktigt vad den innehåller. En nämnd ska tillsättas för att reglera hur den blandas. Försvarsdepartementet säger sig ha snappat upp originalreceptet från förra regeringen och försäkrar alla som tvivlar om att den ska att vara jättegod!

Det blir också demonstration i Malmö kl 17 på Gustav Adolfs Torg.

Medan jag ändå skriver om demonstrationer måste jag passa på att berömma vårt Göteborgsgäng för den magnifika insatsen förra lördagen, både våra egna aktivister och alla medborgarrättsaktivister från andra organisationer.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. […] om FRA de senaste 48 timmarna: Rick Falkvinge (pp), Svensson, Steve Lando, Världen utanför mitt fönster, As Good as it gets, Herr Klokboks […]

 2. x

  Finns det någon bra anledning till att du länkar till frapedia med http i stället för https? Annars föreslår jag att du ändrar detta.

 3. Hans

  Nu blir jag nyfiken. SVT visade bilder från Göteborgsdemonstationen men inte från Stockholm eller Malmö. Även du nämner bara den i GBG. Varför? Jag var själv och demonstrerade i GBG och det var faktiskt lite färre folk än vad jag hade hoppats. Men jag kanske hade för höga förhoppningar.

 4. Gustav

  Hans: I gbg var demonstrationen organiserad av pirater. I malmö och i stockholm var det oorganiserat av den utomparlamentariskavänstern. Som du kanske märkte så var demon i gbg mycket större och bättre! Pirater kan och vill!

 5. Johan Ronström » Blog Archive » Var med och festa mot FRA!

  […] Koppypejstar lite från Rick. […]

 6. […] -humorbloggen!, Rick Falkvinge (pp) #3, Tomas sida #3, Rick Falkvinge (pp) #4, Kulturbloggen, Rick Falkvinge (pp) #5, Svensson #3, Steve Lando, Världen utanför mitt fönster, As Good as it gets #3, Herr Klokboks […]

 7. af

  Detta behöver spridas:

  Demonstrationen i Malmö den 3 juli 2008

  Talare
  Preliminär talarlista
  Start ca 17.15, talen ~2 minuter/talare
  Timbuktu (conferencier)
  Sara Mohammadi från Ung Vänster
  Johanna Nylander (Frihet Fildelning Feminism)
  Daniel Sturesson från KDU
  Erik Hultgren från CUF
  Peter J Olsson Politisk redaktör, Kvällsposten
  Björn Hellberg från SSU
  Demonstrationståg (ca 17.50-18.30) från Gustav Adolfs torg, Södergatan, Stortorget, Lilla torg, Skomakargatan, Södergatan, Gustav Adolfs torg.
  Trafikregler ska iaktagas, hörnet stortorget/lilla torg gås på trottoaren, de som bär megafoner fungerar som demonstrationsvakter
  MUF
  Peter Sunde (brokep) från ThePirateBay
  Hampus Algotsson från Grön Ungdom
  Emil Strand från Liberala Ungdomsförbundet
  Snild Dolkow från Piratpartiet
  Timbuktu (Conferencier)

  http://frapedia.se/wiki/Demonstrationen_i_Malmö_den_3_juli_2008

  http://blogg.expressen.se/peterj/entry.jsp?messid=391513

 8. Du är kartlagd « Aktivdemokrati’s blogg

  […] -humorbloggen!, Rick Falkvinge (pp) #3, Tomas sida #3, Rick Falkvinge (pp) #4, Kulturbloggen, Rick Falkvinge (pp) #5, Svensson #3, Steve Lando, Världen utanför mitt fönster, As Good as it gets #3, Herr Klokboks […]

Comments are closed.

arrow