Piratpartiet i Almedalen

Det tog ett himla tag att hitta en videotjänst som kunde acceptera en 45 minuter lång video i HD. Blip gjorde det inte, de hade en gräns på 100 meg (originalfilen här är i HD och två gig). Till slut gav jag upp och publicerade den på Google Video i stället. Reducerad bildkvalitet, glöm 1920×1080, men fullt sebar.

Det första av mitt anförande är missat här.

Eftersom jag hört mig själv många gånger tyckte jag att Oscar Swartz’ och Mattias Lövkvists vinklingar var mycket intressantare.

Den finns även på The Pirate Bay i HD.

[google -4360876183181499244]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Patrik

  Vad sägs om BitTorrent? Brukar inte vara några begränsningar på filstorleken där. 😉

 2. Rickard Olsson

  Kuriosa: Att början av Ricks anförande saknas beror på att jag stack tillbaka till vandrarhemmet en kvart innan seminariet för att hämta extra batterier till en av stillbildskamerorna och en näve foldrar att dela ut till deltagarna. Tyvärr tog det drygt tio minuter att hitta ut ur Visby (seminariet var ~150m från söderport och jag lyckades tråckla mig ut genom norrport) så jag kom inte tillbaka och kunde börja filma förrän strax efter det hela hade börjat…

 3. RedLib

  Måste hålla med Patrik… DuTub + BitTorrent (Pirat Bay?) är en oslagbar kombo. Bekvämt för dom som bara vill glo direkt på hemsidan/bloggen och bekvämt och hög kvallite för de som vill ladda ner.

  RedLib’s last blog post: Ja betyder JA!

 4. […] hade seminarium i Almedalen. Här ovanför 45 minuter med Rick Falkvinge, Oscar Swartz och Mattias Lövkvist. Intressanta ämnen förs upp på tapeten. Det handlar om […]

 5. B110

  Har ni lyckats missa Vimeo?
  http://www.vimeo.com/

 6. zwanzig

  Bra initiativ att filma och slänga upp hd på bayen 🙂

 7. Rick Falkvinge

  Vimeo suger lika hårt som blip.tv, jag får inte tanka upp saker större än 500M där. Originalfilen här är 2G.

Comments are closed.

arrow