Unge Venstres sommarläger

Jag måste säga att jag är brutalt imponerad av Unge Venstres sommarläger här på Tromsøy i södra Norge. De har lyckats samla över hundra medlemmar (av ca 700) för ett otroligt koncentrerat schema med grupparbeten, socialt umgänge, föredrag, mera politik, massa socialt, etc. i… jag tror det var fem dagar.

(Unge Venstre är ungdomsförbundet till Venstre, som motsvarar svenska Folkpartiet. Medan de fortfarande var liberala, i alla fall.)

Något sådant här måste vi definitivt ordna inom pp/up under nästa år.

Jag blev kvar en dag extra, jag skulle egentligen flugit ut direkt efter mitt föredrag igår (i stort sett “Copyright Regime vs. Civil Liberties” men lite mer anpassat för en politisk och liberal publik) men kommer tillbaka till Stockholm ikväll.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Mind

    Det ska bli intressant att höra mer om hur de gjorde!

Comments are closed.

arrow