Discussion

 1. HR

  Jag har 27 grader och medelstora cumulusmoln på himlen här i Västergötland. Imorgon/inatt är det dags – kommande natt blir jobbig då fönstrena måste vara stängda så det (eventuellt) inte regnar in. Huset är uppvärmt av solen, tar ett par dagar att svalna i lägenheten.

 2. Daniel Brahneborg

  Jag är mycket frestad att åka och hälsa på dig. 🙂

 3. Rick Falkvinge

  Nu är det sol och klar himmel igen. Det gick fort…

 4. Daniel Brahneborg

  Jag fick förresten det här när jag försökte posta min kommentar…

  Warning: unlink(/var/www/wordpress-mu/wp-content/cache/wp-cache-73e9a73e35fbdb53109abfe96f2fe6e9.html) [function.unlink]: No such file or directory in /var/www/wordpress-mu/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 297

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /var/www/wordpress-mu/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php:297) in /var/www/wordpress-mu/wp-comments-post.php on line 67

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /var/www/wordpress-mu/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php:297) in /var/www/wordpress-mu/wp-comments-post.php on line 68

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /var/www/wordpress-mu/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php:297) in /var/www/wordpress-mu/wp-comments-post.php on line 69

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /var/www/wordpress-mu/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php:297) in /var/www/wordpress-mu/wp-includes/pluggable.php on line 439

 5. Linda

  O fy vilken ångest, de där husen skall jag sitta och glo på hela natten. :S

 6. Snild

  Fusk!

  Vi har (drar undan gardinen lite lätt) blå himmel och skitvarmt här i Lund. Skitjobbigt. Varmt och blä.

 7. Lennart Nilsson

  WTF? Inte en regndroppe än så länge i Solna…

 8. Onsdag

  Regn är underbart. Riktigt tungt, hårt regn, med åska och hård vind. Vi har så jävla mesigt väder i det här landet.

  Vart ska man flytta om man gillar regnstormar, men ändå vill ha drägliga temperaturer (inte över 15 grader) ? Hebriderna?

 9. Anders Wallin

  Inte en droppe regn här i Stockholm västra föroter dock ett lager grå moln utanför fönstret… Och nu ska man till jobbet…

 10. Putte

  Inte en droppe på hela eftermiddagen några kilometer söderut i Stockholms innerstad.

 11. RedLib

  Onsdag, prova Norge…

Comments are closed.

arrow