FYRA getingar i sovrummet

Det här är ju löjligt. Efter att ha gått och lagt mig och rullat mig över något som kändes som en insekt tittar jag upp och visst fan är det en geting.

Snabbt hittar jag trefyra till i sovrummet.

Det är DEN tiden på året…

Nu lär ju inte jag kunna sova på ett tag.

Uppdaterat: Highscore är åtta, förresten. Då fick jag sån allmän panik att jag sprutade ner sovrummet med Raid/Radar. Efter en kvart finns det inga levande insekter kvar i rummet.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Anders Dahnielson

  Låter som att det kanske finns ett getingbo i närheten.

 2. Fröken Fredrika Guldpirat

  Stackars getingar!!!

  Jag hittade en stackars död geting igår i mitt sovrum på golvet, men jag fattar inte när han kommit in, för jag har inte hört honom flyga runt, krafsa, surra, eller nånting. Han verkar vara ha flugit in för att lägga sig att dö.. =(

  Jag önskar jag kunde hittat honom i tid, så jag kunde gett han lite kost och släppt ut honom igen levande. Jag som brukar hjälpa varenda Pappa Långben, mygga, spindel och fluga ut ur lägenheten, och som alltid tittar vart jag sätter fötterna när jag går utomhus, så jag inte trampar på myror, maskar och andra insikter, som saknar vett att hålla sig borta från gångbanor.

 3. West
 4. Sourcerer

  Sätt myggnät för fönster, balkongdörrar och ventilation så slipper du alla insekter utom bananflugor…
  Har inte haft en geting på flera år inomhus!

 5. Sandra

  Hos mig och min sambo har hittills endast tre getingar (eller kanske fyra) hunnit mista livet. Flyger dom in så får dom skylla sig själva. Jag har inte det minsta medlidande med getingar…eller bananflugor heller för den delen. Dö ska dom. 😛

 6. Mind

  Jag släpper ut alla insekter förutom knott, mygg, svidon och getingar.

  Har inget alls emot vissa stickande insekter som t.ex bin och humlor (insekternas version av en kossa), de är ju inte elaka som t.ex getingar är. Tyvärr funkar inte myggfönster mot svidon eftersom de är för små, och inte mot getingarna heller eftersom de kommer in någon annanstans.

 7. Anonym fegis

  “Fyra getingar i sovrummet.”
  Först trodde jag att du tänkte skryta om dina prestationer i sängen, sedan kom jag på att du inte är så förtjust i såna där odjur och att det kanske inte var ett betyg utan socialrealism.
  Om getingar tycker vi inte.

 8. oskar

  tycker de borde startas ett utrota getingar får denna värld paritiet:P skämt o sido, men getinger tycker vi inte om, blev stucken av 5 jord getinger häromdagen:S jag råkade bara trampa i deras bo:(

 9. Johan Öbrell

  Äsch, om man inte retar upp dem så gör de inget… dessutom äter de insekter.

 10. Thomas Tvivlaren

  Småkryp är ett jäkla skit! Kommer att tänka på första natten i Miami för en massa år sedan då Floridas säkert fetaste kackerlacka hittade till mitt dåvarande sovrum. Efter att halvt sömndrucken itutat mig mantrat “jag måste höra fel” så gick jag efter en stund upp och tände lampan. Relativt omgående så rusade det vedervärdiga monstret över golvet med en sådan hastighet att den på något outgrundligt sätt hamnade i ryggläge. Cockrouch-backspin var onekligen något nytt!

Comments are closed.

arrow