Dagens obligatoriska FRA-läsning

De FRA-postningar jag blivit riktigt imponerad av under gårdagkvällen (när jag inte var upptagen med att läka illa brända kroppsdelar) är:

 • Annas “FRA är som Särimner“. Att Tomhylsan går ut och välkomnar Centerns utspel är alldeles för identiskt med den regisserade fulteatern i riksdagen den 18 juni för att kunna tas på allvar.
 • Mark Klamberg som har seglat upp som en skinande riddare i vanguarden med “Centerförslaget finns inte“. Han konstaterar att alla som uttalat sig om Centerns förslag säger olika och inbördes motstridiga saker.
 • Emmas “Regeringen Reinfeldt har övertrasserat förtroendekapitalet“. Läs, bara läs.
 • Birgitta Ohlssons och Camilla Lindbergs “Alternativet” (via Christian Engström). I stället för att försöka utmåla sig som svenska kompromisshjältar som räddar regeringen och massavlyssningen och integriteten-eller-åtminstone-nästan, så konstaterar de krasst att regeringens linje har varit att alla motståndare måste argumentera utifrån att FRA får tillgång till kabeltrafik som ett normalfall, och att den linjen är helt oförsvarlig.

“Läka brända kroppsdelar” förresten? Ja, visserligen får man lida pin för att vara fin, men ibland kan det ju gå till överdrift…

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. ea

  Jag måste bara få lägga in denna länk. Jag begriper inte hur svt har lyckats med det, men den är bara så rolig. Konstigt att svt vågar driva med FRA.

  http://svt.se/play?a=1216413

 2. Fredrik

  SVT har många avdelningar som sysslar med många olika saker. Detta var i fallet CHTV: http://svt.se/chtv

  Håller med om att det är kul.

  Ang “Läka brända kroppsdelar” så är det första jag får upp i skallen detta: http://en.wikipedia.org/wiki/Spanair_Flight_5022

 3. […] Folkpartiet i Nacka, Mina Moderata Karameller igen, andra sidan, Olofs blogg, Rick Falkvinge (pp), Rick Falkvinge (pp) igen, Opassande igen, Christian Engström (pp), Opassande #3, Opassande #4, scaber_nestor, […]

 4. Mind

  Solat för mycket?

 5. Kommande FRA-händelser « Christian Engström (pp)

  […] – ettan, Peter Hultqvist, andra sidan, Min luktar oxo fisk!, Svensson, Rick Falkvinge (pp) igen, Rick Falkvinge (pp) #3, Opassande #4, Eva Hedesand Lundqvist, Christian Engström (pp), Opassande #5, Opassande #6, […]

 6. […] igen, Basic personligt, Hultins tankegång, ProjektPåRiktigt #3, Dexion, Rick Falkvinge (pp) #3, Rick Falkvinge (pp) #4, Opassande #5, Kulturbloggen, Alliansfritt Sverige, Christian Engström (pp) #3, Fragment, […]

 7. Rick Falkvinge

  Mind: Nej…

 8. Erik Laakso | På Uppstuds » Den sextonde september

  […] igen, Basic personligt, Hultins tankegång, ProjektPåRiktigt #3, Dexion, Rick Falkvinge (pp) #3, Rick Falkvinge (pp) #4, Opassande #5, Kulturbloggen, Alliansfritt Sverige, Christian Engström (pp) #3, Fragment, […]

 9. Erik Laakso | På Uppstuds » Samåkning mot FRA-lagen

  […] igen, Basic personligt, Hultins tankegång, ProjektPåRiktigt #3, Dexion, Rick Falkvinge (pp) #3, Rick Falkvinge (pp) #4, Opassande #5, Kulturbloggen, Alliansfritt Sverige, Christian Engström (pp) #3, Fragment, […]

 10. […] This post was mentioned on Twitter by Urban Sundstrom, Urban Sundstrom. Urban Sundstrom said: RT @Falkvinge Dagens obligatoriska FRA-läsning http://is.gd/lAwJfC #infopolicy […]

Comments are closed.

arrow