Om bloggväggen

Jag har precis insett att även om bloggväggen jag postar ibland är bra, och är en förutsättning för att få en total bloggbävning med tonvis av korslänkar, så missar den väldigt många som skriver (och skriver bra!) om FRA.

Därför kommer jag att byta till att använda Knuff som sökmotor i stället för bloggar.se. Det betyder i klartext att man kommer med om man skriver om FRA över huvud taget, inte bara om man taggar FRA på Intressant. Som det är nu så kommer t.ex. Hax inte med i bloggväggen, och det är bara fel och larvigt att han inte finns med där.

Båda tjänsterna är hur som helst från Johan, all cred till honom för bägge. 🙂

Vet inte när jag hinner ta fram koden, men i god tid före 16/9.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Jesper

  16/9… riksdagen öppnar alltså lagom till widescreen? 🙂 Eller varför inte lagom till bredsyn mot vissa förslag, kanske man kan hoppas?

 2. Robert Nyberg

  Rick – det vore fint oxå men en ren fakta sammanställnings blogg inlägg där du bara lägger upp all de olika fakta vi har om fra som inte går att betvivla.

  för nu finns den utspridd hos många och i många blogginlägg så vore det bra med en som innehåller alla kända fakta och referat.

  tex sfs nummer , lag referat etc.

  för även om många slutsatser är uppenbart riktiga så blir de ju inte “bevis”… vilket behövs i debatter:) speciellt när man debatter med de som är totalt övertygande om att det vi vet om fra inte är sant..

 3. Tor

  Staffan Danielsson skriver att du har fel i ett av sina senaste inlägg:
  http://staffandanielsson.blogspot.com/2008/08/signalspaning-endast-mot-yttre.html

 4. Rick Falkvinge

  Tack, jag kommenterade direkt på hans blogg.

 5. […] #3 | Ken´s ökenvind | Jens O. igen | Ledarredaktionens blogg | Pasteys Plats | Mikael Persson | Rick Falkvinge (pp) #4 | Patrik Godin | Stockholm enligt Ankersjö #4 | Stockholm enligt Ankersjö #5 | Ett hus liv och […]

 6. […] | Kreafonbloggen | 99, our 68 | Alex Lindskog (mp) | Lars-Ericks blogg igen | Elisabeths blogg | Rick Falkvinge (pp) #6 | Ledarredaktionens blogg | The Life of Avlo | Farmorgun i Norrtälje igen | Kurvigheter | […]

 7. […] | Inte så PK (Serier mot FRA) igen | Magnus blogg | lindaigglund | Christian Valtersson | Rick Falkvinge (pp) #6 | Kreafonbloggen | 99, our 68 | Alex Lindskog (mp) | Lars-Ericks blogg igen | Elisabeths blogg | […]

 8. […] igen | Arnes kommentarer | UD/RK Samhällsdebatt | Zac’s åsikter på ett fat. | Rick Falkvinge (pp) #8 | Farmorgun i Norrtälje #3 | Johan Ingerö | Maria Ferm | Hax #4 | Hax #5 | Staffan Danielsson […]

 9. […] | Fajaf Blog | projo’s blog igen | Drottningsylt | Bloggtidningen | frendo.se | Kryptoblog | Rick Falkvinge (pp) #10 | KATTKORGEN | Törnqvist tänker och tycker igen | Bloggtidningen igen | Mias Landliv […]

 10. […] | Uppsala-Hansen igen | Arnes kommentarer | UD/RK Samhällsdebatt | Zac’s åsikter på ett fat. | Rick Falkvinge (pp) #8 | Farmorgun i Norrtälje #3 | Johan Ingerö | Maria Ferm | Hax #4 | Hax #5 | Staffan Danielsson […]

 11. […] | Fajaf Blog | projo’s blog igen | Drottningsylt | Bloggtidningen | frendo.se | Kryptoblog | Rick Falkvinge (pp) #10 | KATTKORGEN | Törnqvist tänker och tycker igen | Bloggtidningen igen | Mias Landliv […]

Comments are closed.

arrow