Besök i helgen

Jag får besök i helgen, så jag kommer att vara ganska offline och en god värd i stället. Men ni klarar er säkert bra utan mig. 🙂

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Hans J

  Var inte säker på det!

  Du är hur som helst väl värd en paus…

  Klarar vi oss inte utan dig är vi inte värda att ha dig heller 😉

 2. Christian

  Ge oss saldo för guldpiratinsamlingen. 🙂

 3. Daniel Wijk

  Hmm, fan…
  Hur ska detta gå 😛
  Får vänta ändå tills söndagen innan Warhammer onlnie går till open beta ju. Hade ju tänkt att spendera tiden här :-/

  😉

 4. Johan

  Ha det så trevligt.
  Jag fick hem mina PP-tröjor i veckan och jag gillar dem skarpt. De är ganska stora, jag beställde M och de sitter som L (var slut på L).

  Är det möjligtvis för att höja piraters självförtroende?

 5. Ubu

  Tråkigt att Falkvinge är borta precis i det ögonblick när den grundläggande ideologiska
  debatten kommer. Och den kommer var så säkra.
  Kanonbra av Peter att stå upp för konsekvensen av “vår frihet att”. Ingen ska väl komma här och gnälla över “frihet från”. Eller svammel som att frihet på Internet i sig kan vara integritetskränkande. Vilka djävla bakåt-strävare det finns. Vill man hålla ngt hemligt får man väl som Rick säger ha sjukjournalerna hemma. Rick hade juredan lösningen på “problemet”. Det är upp till var och en att skydda sig.Men inget FRA ska komma här och snoka. Det är Integritetskränkning. Helt rätt TPB. Stå på er. Ingen censur och inget FRA.

 6. HR

  Beatrice Ask skall ta tag i det hela har hon sagt i radion, alltså förundersökningsprotokoll och yttrandefrihet.

  Sverige blir ett föredöme i att lösa problemet med folkets yttrandefrihet. Kina och Kuba med flera kan sedan följa det goda exemplet.

 7. UBU

  Vi kan knappt bärga oss för att höra Ricks kommentarer. Han, Rosetta och inte minst OSCAR:-). Ska vi äntligen få höra er riktiga politiska Agenda. Snälla slå upp orden “Frihet” och “personlig integritet”….
  Det ni neftersträvar vill ni egentligen förstöra.
  Men det är inte lönt att förklara för er.
  Det enda positiva i tragiken och smaklösheten i
  TPB:s högst konsekventa agerande är just att NU kommer den politiska debatten. Ni lär inte lida brist på ifrågasättning. Och Rick, Oscar och Rosetta ska äntligen få berätta om sina fantastiska visioner. Tror medhållet från folket kommer att bli ganska ljumt. De flesta människor är födda med någon form av konsekvensförståelse.

 8. Audi A3 Sportback 2.0T Quattro

  Ubu!

  Du blandar nog ihop The Pirate Bay med Piratpartiet.

  De båda samarbetar inte på något sätt (att de sen delar åsikter i vissa frågor är mindre relevant i det här sammanhanget).

Comments are closed.

arrow