7 dagar kvar till FRA-demonstrationerna

Idag är det sju dagar kvar till FRA-demonstrationerna utanför Riksdagen i Stockholm, på Norrmalmstorg/Sergels Torg i Stockholm, på Gustaf Adolfs Torg/Götaplatsen i Göteborg, och på Möllevångstorget i Malmö.

Opassande skjuter idag startskottet för nedräkningen: Riv upp, gör om, gör rätt!

Pingat på Intressant. Andra bloggar om ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Adlern

    Jag kommer och tar med mig en besökande Belgare och en vänsterautonom kompis. Var där eller vad kvadrat!

  2. Putte

    Kan någon printa ut enkla afficher (A4?) med ett minimalt budskap (“Riv upp FRA-lagen”)
    och sätta upp överallt runt de kvarter som ledamöterna måste passera på väg till sin arbetsplats (Gamla Stans T-bana, Vasabron, Tegelbacken, Riddarholmstorget, Västerlånggatan, Strömbron, Tegelbacken, Nedre delen av Drottninggatan, T-centralen, flygbussarna, Arlanda Expreess, Gustav Adolfs torg, osv). Om jag hade möjlighet skulle jag göra det själv.

Comments are closed.

arrow