Sex dagar kvar: Oscar Swartz skriver

Oscar Swartz har stafettpinnen om FRA idag.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Johan

  Per Agerman har gjort en lysande sammanfattning av läget i FRA-frågan. Den borde läsas av alla riksdagsledamöter.

 2. Salomon Mir

  Uppmaning till ALLA utlandssvenskar!

  Besök närmaste svenska ambassad eller konsulat den 16 september. Sätt upp information på vanligtvis förekommande anslagstavlor inne i lokalerna. Lämna högar med flygblad. Stå utanför och dela ut flygblad till alla besökare. Det är viktigt att detta hörs långt utanför sveriges gränser. Någon som står med mig i Barcelona om sex dagar?

  Kampanjmaterial:
  http://stoppafralagen.nu finns en del grundmaterial. Skriv även ut artiklar från internationell press på engelska eller på det lokala språket – om ni hittar någon artikel som håller måttet informationsmässigt.

  http://www.nördmakt.se/

 3. Rick Falkvinge (pp) » Här är vi den 16 september i Stockholm

  […] Klamberg | louisep.com | frihetspropaganda – | Johan Stenberg | Anders Widén Författare igen | Rick Falkvinge (pp) #3 | annarkia | Mark Klamberg igen | MMABloggen | Mark Klamberg #3 | PSL | Germunds Blog | Mina […]

 4. […] | stoppaFRAlagen.nu | LordParzifal’s Woodland Journal | Tilly´s Blogg | Yrväderstankar! | Rick Falkvinge (pp) #4 | Signerat Kjellberg | Farmorgun i Norrtälje | Ledarredaktionens blogg igen | Anders Widén […]

 5. Erik Laakso | På Uppstuds » Mitt tal om FRA-lagen

  […] forum | stoppaFRAlagen.nu | LordParzifal’s Woodland Journal | Tilly´s Blogg | Yrväderstankar! | Rick Falkvinge (pp) #4 | Signerat Kjellberg | Farmorgun i Norrtälje | Ledarredaktionens blogg igen | Anders Widén […]

 6. […] Granne | Johan Ingerö | Harning igen | Niklas Hellgren | Folkpartiet i Nacka | Mark Klamberg #9 | Rick Falkvinge (pp) #7 | Kulturbloggen #3 | ebbe cederblad | http://www.webhackande.se | Jens O. #3 | Kommunisternas blogg […]

Comments are closed.

arrow